Суспільство
16 січня 2018
Депутат «Опоблоку» Мірошниченко проігнорував сім допитів у справах Майдану
Мірошниченко у Верховній Раді 7-го скликання був членом фракції Партії регіонів, із 2010-го по 2014 роки був представником екс-президента Януковича у парламенті.
news-image

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Юрій Мірошниченко проігнорував сім викликів на допит у справах щодо подій на Майдані під час Революції гідності.  Про це повідомив у коментарі Укрінформу начальник Департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк, передає «Є!» із посиланням на Укрінформ.

"Ми викликали його сім разів і жодного разу Мірошниченко Юрій не з'явився", - сказав він.

Горбатюк уточнив, що Мірошниченка викликали у справі про штурм Майдану силовиками 19 лютого 2014 року. Також народному депутату направляли повістки на допит у справі злочинної організації екс-президента Віктора Януковича та у справі ухвалення так званих "диктаторських законів" 16 січня 2014 року.

Як повідомлялося, депутат Мірошниченко у Верховній Раді 7-го скликання був членом фракції Партії регіонів, із 2010-го по 2014 роки був представником екс-президента Януковича у парламенті. 

Під час виборів у 2014 році пройшов до Верховної Ради за списком "Опозиційного блоку".

За даними ЗМІ, у власності родини Мірошниченка є елітна нерухомість у США. Зокрема, двоповерховий будинок вартістю 3,1 млн дол. у Каліфорнії, який раніше належав американському комедійному акторові Райану Стайлзу.

Читайте також: Цього дня 2014 року Верховна Рада України ухвалила «диктаторські закони»