Суспільство
16 січня 2018
«Цицьки є, а грошей немає»: сестра Корбана заявила, що новий глава держслужби ветеранів АТО не повернув борг за груди для дружини
Вікторія Корбан поцікавилася, кому відправляти рахунок за нові груди.
news-image

Валентин Манько, призначений вчора на посаду голови держслужби ветеранів та учасників АТО, не може обіймати цю посаду, оскільки не повернув борг в 10 тис. доларів. Про це на своїй сторінці в Facebook сьогодні написала Вікторія Корбан, сестра відомого українського політика Геннадія Корбана, передає «Є!»

"Шановні члени конкурсної комісії при Кабміні України, наскільки мені відомо, на держслужбу в Україні не беруть людей з судимістю і незакритими боргами. Так ось за Валентином Манько, новим головою з питань ветеранів АТО є незакритий боржок. Він у мене два роки тому позичив 10 тис. доларів - на силіконові груди для дружини. Цицьки є, а грошей досі немає. Я, звичайно ж, не проти кар'єри, але я так розумію, рахунок за цицьки Гройсману відправляти", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, держслужбу ветеранів та АТОшників очолить Манько, замішаний у скандалі з Корбаном. Манько оприлюднив докази тиску на нього з боку Корбана. Також Валентин Манько звинуватив Корбана у викраденні людей.  

Читайте також: Головою Держслужби у справах ветеранів та учасників АТО став фігурант скандалу з Кононенком