Україна
16 січня 2018
Синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Україні
Повідомляється, що в Дніпропетровській, Запорізькій та Херсонській областях прогнозується сильний дощ з переходом в сніг.
news-image

В Україні протягом 18 січня 2018 року прогнозується суттєве погіршення погодних умов. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій. Про це пише «Є!» з посиланням на РБК.

Так, на території Чернігівської, Сумської, Черкаської, Полтавської, Кіровоградської, Одеської і Миколаївської областей очікуються сильні та дуже сильні снігопади, хуртовини, утворення снігового покриву висотою до 40 см, в Києві близько 20 см. Повідомляється, що в Дніпропетровській, Запорізькій та Херсонській областях прогнозується сильний дощ з переходом в сніг.

Крім того, в Україні, крім західних областей очікується посилення вітру до 15-20 м/с, в Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській областях 25-28 м/с, на дорогах України ожеледиця. Синоптики попереджають про сильний мокрий сніг у Київській області, посилення вітру до 15-20 м/с, хуртовини, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву висотою 10-20 см У східних районах області дуже сильний мокрий сніг, висота сніжного покриву 30-40 см.

Зазначимо, що у Києві сильний мокрий сніг, посилення вітру до 15-18 м/с, хуртовини, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву висотою 20 см. Нагадаємо, у Києві 15 січня 2018 року в зв'язку з похолоданням розгорнуто близько 30 пунктів обігріву.

Читайте також:Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні на Водохреща