Суспільство
19 січня 2018
Резонансна ДТП у Харкові: слідство завершується, а Зайцева кається
Адвокат Зайцевої розповіла про її погане самопочуття наприкінці слідства.
news-image

Досудове розслідування у справі про смертельну ДТП у Харкові за участі Олени Зайцевої, в якій загинули 6 осіб, добігає кінця, тож справу незабаром передадуть до суду.

Про це повідомила адвокат підозрюваної у скоєнні резонансної аварії Олени Зайцевої Юлія Козир, передає "Українська правда", передає «Є!».

"Закінчується досудове розслідування. Думаю, що в найближчий час нас будуть ознайомлювати з матеріалами досудового розслідування, і справа буде направлятися до суду", – сказала вона.

Юристка зазначила, що з часу останнього судового засідання 13 грудня, на якому Зайцевій продовжили арешт на 2 місяці, відбулося "багато експертиз".

Пройшла низка експертиз. Були і авто-технічні експертизи і медичні – різні. Є їх результати, але результатів озвучити не можу. Це тільки, коли вже справа у суд буде передана, – сказала вона.

Козир додала, що зі свою підзахисною бачиться кожного тижня. Зайцева почувається погано, оскільки шкодує про те, що сталося.

Почувається без змін, думає про своє майбутнє, кається, дуже шкодує про вчинене. Розмова в основному тільки про це, про її розкаяння. Провину свою визнає. Позиція її не змінилася, – сказала юристка.

Також вона розповіла, що справу обіцяють передати до суду вде в найближчий час, проте більш точно відомо лише слідству.