Суспільство
22 січня 2018
Прикордонники запевнили, що Порошенко літав на Мальдіви законно
Президент відвідав із приватною поїздкою Мальдіви.
news-image

Президент України Петро Порошенко на свята відвідував Мальдіви з приватною поїздкою законним способом - порушень під час перетину кордону не було, йдеться у відповіді Державної прикордонної служби України на інформаційний запит агентства "Інтерфакс-Україна", передає «Є!»

"Інформуємо вас, що всі процедури, пов'язані з перетином державного кордону цією особою, відбувалися відповідно до закону України "Про прикордонний контроль", - йдеться у відповіді.

Раніше в прес-службі глави держави агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили, що П.Порошенко новий, 2018 рік зустрічав удома, кілька днів провів в Івано-Франківській області та відвідав із приватною поїздкою Мальдіви.

"Цю поїздку він сплатив сам із власного рахунку задекларованих коштів, що буде відображено в його електронній декларації", - йдеться у відповіді.

Як порахували журналісти програми "Схеми", на тижневу відпустку президента України Петра Порошенка на Мальдівських островах було витрачено не менше 500 тисяч доларів, що більше 14 мільйонів гривень.

аким чином, всього на тижневу відпустку президента України Петра Порошенко на Мальдівських островах було витрачено не менше 500 тисяч доларів, що більше 14 мільйонів гривень.
https://24tv.ua/shemi_tag5057
Читайте також: У Нацбанку повідомили, скільки грошей Україна заборгувала МВФ