Події
22 січня 2018
На шахті в Донецькій області стався спалах метану, восьмеро гірників отримали опіки
За його словами, подія сталася о 16:22, на той час у шахті перебувало 406 осіб, безпосередньо на аварійній ділянці - 37.
news-image
На час аварії в шахті було 406 осіб, безпосередньо на аварійній ділянці - 37. Про це пише «Є!» з посиланням на Тиждень.

У Донецькій області в понеділок, 22 січня, на приватному «Шахтоуправлінні «Покровське» восьмеро шахтарів потерпіли внаслідок спалаху метану на блоці №10. Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«8 шахтарів постраждало внаслідок спалаху метану на 12 південній біс лаві блоку 10 приватного підприємства «Шахтоуправління «Покровське». Вони отримали опіки різного ступеню та доправлені до Краматорської лікарні», - розповів посадовець.

За його словами, подія сталася о 16:22, на той час у шахті перебувало 406 осіб, безпосередньо на аварійній ділянці - 37.

«Усі гірники оповіщені про аварію й виведені на поверхню. Роботи на блоці 10 призупинені до з’ясування обставин та причин події», - підсумував Жебрівський.

 

Нагадаємо, в липні 2017 року на шахті "Росія" ДП "Селидіввугілля", що у місті Новогродівка Донецької області, стався груповий нещасний випадок у результаті якого загинула одна людина.

Читайте також:Біля Кривого Рогу злетів у кювет і перекинувся автобус, є постраждалі