Політика
24 січня 2018
Могильов: я був готовий доповісти Наливайченку та Авакову ситуацію у Криму, але вони не зверталися
Сьогодні суд продовжив розгляд справи щодо держзради Віктора Януковича.
news-image

Я готовий був доповісти голові СБУ Валентину Наливайченку та очільнику МВС Арсену Авакову про ситуацію на півострові наприкінці лютого 2014 року, коли вони прибули до Криму, але ті, з незрозумілих причин, до мене не зверталися. Про це екс-голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов повідомив на допиті в якості світка в Оболонському районному суді Києва, який розглядає кримінальне провадження про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича, передає «Є!»  із посиланням на УНН.

“Коли до Криму приїжджали Наливайченко та Аваков, вони зі мною не зустрічалися, хоча повинні б були — я б, як представник влади, розповів що, де та як”, — сказав Могильов.

Також він зазначив, що його звільнення з посади голови Ради міністрів Криму було незаконним, оскільки Рада мала би “для формальності та вигляду легітимності” спочатку заслухати звіт уряду про його діяльність.

Як повідомлялося, 24 січня суд продовжив розгляд справи щодо держзради Віктора Януковича.

На цьому засіданні планують допитати як свідків голову ВР Андрія Парубія, екс-голову Ради міністрів АР Крим Анатолія Могильова та радника постійного представника України в ООН Дмитра Кушнерука.

Читайте також: Телеведуча Влащенко заявляє про погрози з боку депутата «Народного фронту» (відео)