Суспільство
25 січня 2018
Померла співачка Людмила Сенчина
Співачці було 67 років.
news-image

У Санкт-Петербурзі сьогодні, 25 січня, померла співачка, народна артистка Росії Людмила Сенчина. Про це виданню «Інтерфакс» повідомив її чоловік і продюсер Володимир Андреєв, передає «Є!»

«Людмила Петрівна померла сьогодні о 8:30 ранку в одній з лікарень міста. Вона хворіла півтора року, дуже тривала хвороба », - сказав він.

Людмилі Сенчиної було 67 років.

Людмила Сенчина народилася 13 грудня 1950 року в Україні на Миколаївщині. Музичну освіту отримала в Ленінграді, потім з 1970 по 1975 роки служила в ленінградському Театрі музичної комедії. Після - десять років була солісткою естрадного оркестру під керуванням Анатолія Бадхена.

Широка популярність прийшла до співачки, коли вона на початку 70-х виконала на новорічному «Блакитному вогнику» пісню «Попелюшка». Популярними стали і багато інших пісень у її виконанні, наприклад, романс "Біла акація" з «Днів Турбіних». Вона вела телепередачу «Артлото», знялася в картині «Озброєний і дуже небезпечний». В кінці 1970-х - початку 1980-х років Сенчина не раз ставала лауреатом телевізійного фестивалю «Пісня року».

В останні роки в Петербурзі Людмила Сенчина проводила щорічно святкові концерти «Різдво в Північній Столиці» у великому концертному залі «Жовтневий».