Україна
25 січня 2018
В Україні в п’ятницю ще буде холодно, – синоптики
Найближчої ночі – 12 – 19 градусів, місцями на Сході, Півночі та у Центрі – 20 – 25 градусів.
news-image

На більшій частині території України в п’ятницю, 26 січня, ще втримається сонячна й морозна погода, а тепліше ставатиме з 27 січня, прогнозують синоптики. Про це пише «Є!» з посиланням на Радіо Свобода.

«Найближчої ночі – 12 – 19 градусів, місцями на Сході, Півночі та у Центрі – 20 – 25 градусів. На Півдні вночі – 10 – 14 градусів. А ось найтеплішою очікується ніч у західних областях, 2 – 8 градусів морозу. Захід вдень 26 січня також буде найтеплішим в Україні, від 3 морозу до 2 градусів тепла. «Плюси» найбільш імовірні на Закарпатті. Більша частина території України завтра вдень отримає від атмосфери – 5 – 10 градусів, на сході та північному сході до – 12 градусів», – вказує синоптик Наталка Діденко.
 

25 січня, на відміну від більшої частини України, у Львові станом на 11:00 фіксується +2, в Ужгороді – 0 градусів. У цей же час у Харкові – 9, у Києві – 4, в Дніпрі – 10 градусів морозу.

Американський сайт wunderground.com прогнозує, що в центральній та східній частинах України ніч із суботи на неділю, 27 січня, буде холодною, з температурами нижче 10 градусів морозу. Далі теплішатиме, аж до плюсових значень удень із невеликим мінусом уночі.

Читайте також:У Міністерстві культури прокоментували поїздку Нищука до Швейцарії та його покупки