Світ
25 січня 2018
Венеціанський ресторан, який пред'явив туристам захмарний рахунок, оштрафували
На популярному сайті TripAdvisor 83% людей охарактеризували ресторан як "жахливий".
news-image

Ресторан у Венеції, який нещодавно потрапив у скандал через  через обман японських туристів, був оштрафований владою міста на 20 тисяч євро. Про це повідомляє The Guardian, передає «Є!»

Як повідомляла "Єдність", четверо молодих японських туристів заплатили 1100 євро за обід у Венеції, зокрема, за чотири стейки порцією по 400 грамів, змішану смажену рибу і мінеральну воду. Туристи офіційно оформили заяву у відділенні поліції.

Газета La Nuova di Vanazia повідомила, що перевірки поліції та місцевої влади, проведені в ресторані Osteria da Luca біля площі Сан-Марко, виявили порушення правил гігієни та безпеки, а також порушення з точним описом страв.

"За всі порушення, деякі з яких ще не були офіційно включені, загрожує штраф у десятки тисяч євро", - повідомляє влада.

Цей ресторан в центрі Венеції має рейтинг у 1,5 зірки на популярному сайті TripAdvisor. 83% людей охарактеризували його "жахливий". Люди масово скаржаться, що кожен раз в цьому ресторані їх намагаються обрахувати, обслуговуючий персонал дуже грубий, а в самому залі запах з туалету.

Група активістів, яка займається містом, написала гнівну заяву, яка критикує ресторан.

"Ми захищаємо місцевих жителів, а той, хто ставить під сумнів добре ім'я Венеції, ризикує заподіяти шкоду всім венеціанцям", - йдеться в заяві.

Венеціанська асоціація готелів запропонувала безкоштовне проживання групі обдурених туристів в розкішному готелі в якості компенсації.  

Читайте також: Обід на чотирьох за 1100 євро у Венеції: стала відома назва скандальної таверни
Читайте також: У Венеції туристи заплатили 1100 євро за обід, що складався з 4 стейків та 4 тарілок зі смаженою рибою, влада обіцяє розібратися