Світ
26 січня 2018
У Канаді міністра на інвалідному кріслі звинуватили в домаганнях в ліфті
Звинувачення стосуються періоду, коли він працював в законодавчому зборах провінції Альберта в 2008-2015 роках. За фактом звинувачень розпочато розслідування.
news-image

Міністр у справах спорту і осіб з обмеженими можливостями Канади Кент Хейр, який пересувається на інвалідному візку, був змушений піти у відставку на тлі звинувачень у сексуальних домаганнях. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на 112.

"Хейр зробив колезі комплімент, назвавши її в ліфті „смакотою“ ("u're yummy"), від чого жінці стало страшно з ним їхати", — йдеться в повідомленні.

Рішення піти у відставку Хейр прийняв після консультацій з прем'єр-міністром країни Джастіном Трюдо, що знаходяться в даний момент на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

Телеканал уточнює, що звинувачення стосуються періоду, коли він працював в законодавчому зборах провінції Альберта в 2008-2015 роках. За фактом звинувачень розпочато розслідування.

Також повідомляється про те, що Хейр був призначений міністром спорту в серпні 2017 року. До цього в уряді Трюдо з 2015 року він очолював міністерство у справах ветеранів.

Читайте також:В Німеччині активний противник ісламізації країни прийняв іслам