Суспільство
26 січня 2018
Стало відомо, у якій країні живуть найактивніші секс-туристи-педофіли
Понад мільйон туристів щороку відправляються в найбідніші країни з метою пошуку сексу з неповнолітніми.
news-image

У всьому світі щороку понад мільйон людей відправляються в найбідніші країни з метою пошуку дешевого сексу з неповнолітніми. Асоціація Fiori d'Acciaio і "ONLUS" запустили інформаційну кампанію, піднявши питання про поширеність педофілії в світі, передає «Є!»

Вік від 20 до 40 років, середній дохід, чоловік: це портрет середньостатистичного сексуального туриста, який подорожує світом в пошуках дешевого сексу з неповнолітніми. За оцінками некомерційної організації Ecpat, що займається виявленням випадків дитячої проституції в країнах Азії, щороку більше одного мільйона чоловік відправляється в бідні країни з єдиною метою: зайнятися сексом з дітьми й підлітками обох статей, які змушені продавати свої тіла в обмін на еквівалент декількох євро.

Причому сексом з неповнолітніми зловживають не тільки туристи: серед прихованих педофілів - чоловіки у відрядженні, льотчики-пілоти, гуманітарні працівники й "випадкові клієнти", які роблять це "з цікавості".



У цій драматичній картині Італія займає провідну позицію: за даними Ecpat та інших незалежних спостерігачів, це - країна, де проживає найбільша кількість секс-туристів. За Італією слідують Німеччина, Японія, Франція, США і Китай.


Згідно з найостаннішими даними, улюбленими місцями для італійських секс-туристів є Кенія, Санто-Домінго, Колумбія і Бразилія. Таїланд, протягом багатьох років є улюбленим місцем для туристів-педофілів, став менш популярний останнім часом через більшу увагу з боку місцевої влади.

В останні роки також збільшилася кількість жінок, які подорожують з метою платного сексу з підлітками в країнах, що розвиваються. Вони складають близько 10 відсотків від загального числа секс-туристів, але на відміну від чоловіків, які вважають за краще дуже молодих жертв (у віці від 12 до 14 років), жінки вибирають старших підлітків.

Попри посилення санкцій проти секс-туристів, прийнятих в деяких країнах, уникнути покарання в цих районах світу дуже просто: достатньо дати 100 доларів поліцейському, який вас заарештував, щоб спокійно піти.

Проте у деяких країнах, щоб уникнути сексуального туризму, були прийняті надзвичайні процедури: камбоджійська поліція, наприклад, зобов'язана знімати і фотографувати все, що відбувається. Сплачуючи хабар, педофіл може уникнути арешту, але доказ злочину залишається.

"Часто секс-туристи навіть не знають про юридичні ризики, з якими вони можуть зіткнутися, - додає представник Ecpat Italy, - Ми часто маємо справу з молодими людьми, які, зіткнувшись з можливістю займатися сексом за кілька доларів, набувають безліч проблем".
Читайте також: Польський євродепутат, що називав Україну ворогом Польщі, складає мандат