Суспільство
6 лютого 2015
Дівчата, які кричали в Києві "Слава "ДНР"!", виправдовуються, що вони за мир на Донбасі (відео)
Втім, залишається не зрозумілим, як слова "Слава "ДНР"!" і погрози "всіх згноїти" співвідносяться з їх виключно мирними побажаннями
news-image

Корнєва Анастасія, одна з двох сестер, які записали відео на Софіївській площі в Києві, де вони викрикують "Слава "ДНР"!", і погрожують "всіх згноїти", вирішила пояснити свій вчинок.

Про це пише Є | Єдність.інфо.

Як заявляє Корнєва, відео невідомим шляхом потрапило в соціальні мережі. Разом з тим, буквально пару днів тому дівчата в одній із соціальних мереж хвалилися даними відео, однак тепер їх сторінки видалені.

За її словами, вони з сестрою Корнєвою Дариною не хотіли образити інтереси України та української армії.

 

"Реакція людей на це (відео - ред.) була не зовсім адекватною. В цьому відео я хотіла сказати, що я бажаю своєму рідному краю Донбасу, тому що я там народилася і там живе моя родина, тільки щастя, благополуччя і мирного неба", - говорить дівчина на відео.

Втім вона не пояснює, як слова "Слава "ДНР"!" і погрози "всіх згноїти" співвідносяться з їх виключно мирними побажаннями та коректним ставленням до України та української армії.

Читайте також: Дві сепаратистки в центрі Києва: «Слава ДНР!» (відео)

Далі на відео дівчина стверджує, що на Донбасі воюють російські бойовики, однак, здається, що вона це читає зі шпаргалки.

"Як відомо, там на Донбасі йдуть бойові дії між українською армією, армією "ДНР" і бойовиками з Російської Федерації, які намагаються захопити територію Донбасу так, як вони захопили територію Криму недавно. Я хочу всіх переконливо попросити, якщо вас не влаштовує моя позиція стосовно того, що я за мир, що я підтримую Донбас, що я проти вбивств... то я просто не знаю, як вас назвати, якщо вам це не подобається", - говорить дівчина.
"Я прошу вас ще раз передивитися це відео, і не говорити про мене та мою сестру, що ми сепаратистки, співробітники російських бойовиків на Донбасі, тобто ставитися до нас, як до цілком адекватних людей", - говорить вона.

Відзначимо, що імена сестр з Горлівки Дарини і Анастасії Коренєвої стали відомі ще до їх зізнання. Інформація про них внесена в базу даних сепаратистів, розміщеній на сайті "Миротворець". Укладачі бази звинувачують їх в антиукраїнської агітації та пропаганді ідей "ДНР".

Читайте також: Поки батьки воюють проти "хунти", діти терористів ДНР та ЛНР ведуть розкішне життя в Києві

 Пропонуємо нашим читачам передивитись виправдання сестер.