Політика
6 лютого 2015
Ярема кличе Тимошенко "вичистити" прокуратуру від негідників
Це він заявив після того, як Тимошенко поставила запитання про боротьбу із корупціонерами та співпрацю із Міжнародним кримінальним судом
news-image

Генпрокурор Віталій Ярема з трибуни Верховної Ради запросив Юлію Тимошенко до свого відомства, аби "вичистити" прокуратуру від негідників.

Про це пише Є | Єдність.інфо з посиланням на "Укрінформ". 

Про це він заявив із трибуни Верховної Ради після того, як лідер "Батьківщини" поставила йому запитання про боротьбу із корупціонерами та співпрацю із Міжнародним кримінальним судом.

"Юліє Володимирівно! Я готовий повністю "вичистити", як ви говорите, прокуратуру від тих негідників, які вчиняли  злочини і являються корупціонерами. Разом із Вами. Давайте допомагайте мені, приходьте, давайте звернення, вказуйте на тих людей, яких треба звільняти. Без заперечень", - цитують журналісти Ярему.

Не залишив генпрокурор без відповіді й запитання щодо міжнародного суду.

"Що ж стосується співпраці із Міжнародним кримінальним судом. Ми недавно зустрічалися з його представником. Всі необхідні матеріали слідчі ми передали туди. Там приймуть рішення відповідно до своїх повноважень. Але всі матеріали слідчі ми вже надали", - запевнив Ярема.