Події
28 січня 2018
На Миколаївщині водій наїхав на дівчину, яка п'яна сиділа на узбіччі
Постраждала поверталась разом із 16-річною сестрою та 17-річним другом із сусіднього села, де усі разом відпочивали і в якусь мить підлітки випустили її з виду.
news-image

Учора, 27 січня, вночі на Миколаївщині водій автомобіля Daewoo скоїв наїзд на нетверезу 13-річну дівчину.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Інформація про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилась на трасі Н-11 "Миколаїв-Дніпропетровськ" в с. Мішково-Погорілове, Вітовського району, надійшла до поліції сьогодні близько 02:30 від 27-річного водія таксі. Чоловік, не помітивши на узбіччі дороги дівчину, яка сиділа, скоїв на неї наїзд. Водій викликав і поліцію, і швидку", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що постраждала поверталась разом із 16-річною сестрою та 17-річним другом із сусіднього села, де усі разом відпочивали і в якусь мить підлітки випустили її з виду.

Коли сталась аварія, неповнолітня сиділа на узбіччі дороги. За висновками медиків у крові постраждалої виявлено 2 проміле алкоголю. Потерпіла дівчина із чисельними переломами була госпіталізована. Наразі її стан розцінюється медиками як вкрай важкий. 

Наразі поліцейські вже поспілкувались із матір’ю дівчини та склали відносно неї адміністративний протокол за неналежне виконання своїх обов’язків по вихованню дітей.

 Слідчими за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та проводиться розслідування. 

Читайте також: Лобове зіткнення: у Києві водій виїхав на зустрічну смугу і врізався в таксі, де перебували мати з дитиною