Трансгендер екс-Борис Апрель став підопічним Потапа (фото, відео)
Артист-трансгендер взяв участь у сліпих прослуховуваннях телешоу Голос країни та потрапив до команди зіркового тренера Потапа.
news-image

Відомий ще 7 років тому молодий епатажний виконавець Борис Апрельповернувся на телебачення вже у якості жінки на ім’я Зіанджа. Про це пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Артист-трансгендер взяв участь у сліпих прослуховуваннях телешоу "Голос країни" та потрапив до команди зіркового тренера Потапа.

Перший ефір 8-го сезону шоу відбувся 28-го січня.

 
"Десять років тому я була відома як Борис Апрель, але пішла зі сцени, тому що не впоралася з критикою: була маленькою дитиною, і мені дуже не вистачало нових знань, освіти. Тому всі ці роки я подорожувала, зокрема, жила в Америці і навчалася. Але відчула, що моє покликання - це музика. Дуже хочеться знову побачити гарячі очі глядачів", - розповіла Зіанджа "ТСН".
 

Зіанджа, яку учасники проекту між собою називають просто Зі, на сліпих прослуховуваннях заспівала композицію Бейонсе "Smash Into You". І хоча її виконання важко назвати ідеальним чи видатним, на спів повернулися одразу всі тренери: Джамала, Тіна Кароль, Сергій Бабкін та Потап.

Раніше у коментарі "ТСН" Зіанджа розповіла, чим займалася всі ці роки.

"За час, поки мене не було на телеекранах, отримала вищу економічну освіту. Більше того, встигла спробувати себе в різних галузях: працювала графічним дизайнером, менеджером зі збуту, фотографом, режисером, стилістом, візажистом, сценаристом. Також дуже багато працювала у фінансовій галузі", - поділилася трансгендер.
 
 
 
 
 

ЗГАДАЙТЕ, ЯКИМ БУВ БОРИС АПРЕЛЬ:

Читайте також:Чотири українські школярі завоювали 4 із 10 нагород World Kids League Indie Prize 2018