Події
29 січня 2018
Загиблий унаслідок стрілянини біля ст. м «Берестейська» був працівником охоронної фірми - Крищенко
Начальник київської поліції повідомив, що конфлікт стався навколо права власності.
news-image

Загиблий унаслідок стрілянини біля ст. м "Берестейська" в Києві був працівником однієї з приватних охоронних фірм, які брали участь у конфлікті щодо права власності на об'єкт, повідомив начальник ГУ Національної поліції в Києві Андрій Крищенко, передає «Є!» із посиланням на Інтерфакс.

"Наразі з'ясували, що стався конфлікт. Одна зі сторін застосувала пристрій для відстрілу гумових куль, і від отриманих поранень на місці загинула одна людина – молодий чоловік 1983 року народження. Інший також дістав поранень, але вони не важкі. Його доправили до лікарні і, думаю, з ним усе буде гаразд. Але лікарі свої висновки зроблять пізніше", - повідомив А.Крищенко в ефірі телеканалу "112. Україна" в Києві в понеділок.

За його словами, загиблий був працівником однієї з приватних фірм.

Начальник київської поліції повідомив, що конфлікт стався навколо права власності. Як з'ясували правоохоронці, є два рішення суду, які двом різним власникам дають право власності.

"Тут була одна приватна охоронна структура, приїхала інша, стався конфлікт. Поліцію викликали, доки не сталася стрілянина й не загинула людина", - сказав А.Крищенко.

Він зазначив, що, за попередньою оцінкою, стріляли з пристрою для відстрілу гумових куль, але це ще з'ясовуватиме експертиза.

Нікого не затримали, тривають розшукові заходи.

Читайте також: У Києві у приміщенні Національної лотереї застрелили чоловіка