Політика
6 лютого 2015
За відставку Яреми зібрали 142 підписи народних депутатів
Шість депутатів раніше відкликали свої підписи
news-image

На підтримку відставки генпрокурора Віталія Яреми народні депутати вже зібрали 142 підписи, повідомив народний депутат Єгор Соболєв.

Про це пише Є | Єдність.інфо з посиланням на "Укрінформ".

"Шість депутатів раніше відкликали свої підписи... Проте станом на сьогодні 142 депутати виступають за те, щоб розглянути відставку Генпрокурора в парламенті",- повідомив Соболєв.

Водночас керівник фракції "Самопомочі" в парламенті Олег Березюк наголосив, що під час сьогоднішнього виступу генпрокурора у парламенті депутати не отримали всі відповіді на запитання, які хотіли почути.

 

"Сьогодні відбувся виступ Генпрокурора, а насправді відповідей, які ми хотіли почути - не почули. Сьогодні, на превеликий жаль, система правоохоронних органів в Україні не працює, тому що всі корупційні схеми, які існували раніше, успішно існують, їх очолюють нові люди. На превеликий жаль, розслідування по Майдану не проводиться, тому фракція "Самопомочі" залишається на своїй позиції - вимагаємо радикальних змін",- сказав Березюк.
Читайте також: Звіт Генпрокурора України Віталія Яреми (відео)

Раніше стало відомо, що близько десятка депутатів просять відкликати свої підписи під зверненням щодо відставки генпрокурора Віталія Яреми.