Війна
31 січня 2018
Клімкін разом із главою ОБСЄ відвідали Донбас (фото)
31 січня, міністр закордонних справ України Павло Клімкін разом з головою Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) Анджеліно Альфано відвідав Донбас.
news-image
Після прибуття до лінії фронту міністри побували на контрольно-пропускному пункті в'їзду та виїзду Пищевик, пише «Є!» з посиланням на Тиждень.

У середу, 31 січня, міністр закордонних справ України Павло Клімкін разом з головою Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) Анджеліно Альфано відвідав Донбас.

Зазначається, що під час польоту Клімкін  розповів  італійському міністрові про злочини російських окупантів на території Донбасу.

 

 

«Щодня тут лінію розмежування перетинають до 4000 людей. Глава МЗС України розповів італійському колезі про ситуацію в цьому населеному пункті та Широкиному», – йдеться у повідомленні прес-центру МЗС України у Twitter.

 

 

Крім того, після прибуття до лінії фронту міністри побували на контрольно-пропускному пункті в'їзду та виїзду Пищевик, що знаходиться біля Маріуполя.

 

 

Наголошується, що у Маріуполі глави МЗС зустрінуться з представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Нагадаємо, 31 січня президент України Петро Порошенко обговорив із главою Організації з безпеки і співробітництва в Європі Анджеліно Альфано ситуацію в окупованому Криму та на Донбасі.

Як повідомлялось, Анджеліно Альфано під час розмови з Павлом Клімкіним у Києві повідомив, що альтернатив мінським домовленостями для вирішення ситуації на Донбасі немає.

Читайте також:Кабмін виділив по 100 тис. грн звільненим заручникам