Євгенія Власова вперше після хвороби з'явилася на публіці (фото)
Зірка перенесла кілька операцій.
news-image

Українська співачка Євгенія Власова вперше вийшла в світ після важкої хвороби. Її фотографії були опубліковані на сторінці програми "Світське життя" в соцмережі Instagram, пише «Є!» з посиланням на РБК

"Вісім років тому співачка Євгенія Власова подолала онкологію, а наприкінці минулого року знову опинилася в лікарні... Реанімація, операції, острах рецидиву. Ми, як і вся країна, переживали за артистку. Але найгірше позаду. Євгенія вже вдома, на реабілітації", - сказано в підписі до знімків.

Так, Власова прийшла на зйомки програми "Світське життя" і сфотографувалася з ведучою Катею Осадчою. Для свого виходу співачка обрала чорну сукню в квітах.

Раніше Євгенія Власова вперше розповіла, як потрапила в реанімацію. Зірка розповіла, що в той день, коли вона потрапила в реанімацію, вони займалася спортом і танцювала.

"В цей вечір я займалася спортом, хоча мені було погано. Потім танцювала і ввечері я вже опинилася на операційному столі. Це дуже несподівано. Це другий раз в житті, коли я була готова рвонути в професію. Вперше було, коли я розлучилася. Перебесилась. Це 8 років тому було. І ось зараз, коли, здавалося, відпочила від своїх моментів, зібралася на сцену і знову якесь випробування", - поділилася артистка.

Читайте також:Регіна Тодоренко тепер працює на російському телебаченні