Події
3 лютого 2018
Місія ОБСЄ потрапила під обстріл на Донбасі
Місія ОБСЄ зафіксувала вибухи, перехресні черги і постріли з великокаліберних кулеметів, які заборонені Мінськими домовленостями.
news-image

П'ятеро спостерігачів моніторингової місії ОБСЄ вчора потрапили під обстріл недалеко від підконтрольного "ДНР" м. Ясинувата. Як повідомили на сайті ОБСЄ, "коли в 14.08 п'ятеро членів патруля стояли між броньованими автомобілями СММ, вони почули, як над їх головами зі свистом пролетіли 3 кулі з заходу на схід, і побачили, що одна з куль влучила в 10-15 метрах на схід від них". Спостерігачі негайно покинули цей район і повернулися на свою базу в Донецьку.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Крім того, місія ОБСЄ зафіксувала вибухи, перехресні черги і постріли з великокаліберних кулеметів, які заборонені Мінськими домовленостями. 

"В період з 13:00 до 13:50 команда Місії зафіксувала 5 вибухів невизначеного походження, 11 пострілів з 30-мм гармати бойової машини піхоти (БМП-2), а також 34 черги і постріли з великокаліберного кулемета і стрілецької зброї — все в 1-2 км до заходу. З 13:50 до 14:08 спостерігачі чули численні перехресні черги і постріли з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в 1-2 км на захід", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: У Франції розбилися два військові вертольоти, загинуло 5 осіб