Власова розкрила секрети своєї молодості
Зі слів співачки, гарно виглядати їй допомагає фейс-фітнес, тобто вправи для мязів лиця.
news-image

Співачка Євгенія Власова, на чию долю випало багато випробувань, і котра цієї осені опинилася на межі життя та смерті, все одно не перестає вражати молодим та свіжим виглядом. Про це пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

39-річна зірка запевнила: це не ін'єкції, і не дорогі креми.

Свої секрети Женя розкрила у "Світському житті".

 
"Робити якісь ці ін'єкції… я боягузка! Я захоплююся тими жінками, які можуть із собою таке виробляти, обколювати - і діставати щось, і прибирати, і ставити, Господи! Слухайте, це реально сміливі жінки. Я не настільки смілива. Думаю, так, Женю, шукай вихід, шукай якісь варіанти…", - поділилася співачка.

Зі слів Власової, таким виходом для неї став фейс-фітнес, тобто вправи для мязів лиця.

 
"Дуже часто люди чомусь займаються п'ятою точкою, а не займаються обличчям", - наголосила вона.
 

Як упевнена Євгенія, Бог дав оснастив людину всім, чим треба, а вона чомусь шукає це деінде. Наприклад, кремами артистка більше не користується – "бо там одна гидота". Їх Власова замінила якісними ефірними маслами, котрі сама з задоволенням змішує.

Нагадаємо, Женя, яка виховує 13-річну доньку від шлюбу з продюсером Дмитром Костюком,  надсилала запит до Всесвіту, щоби той прислав їй чоловіка. Але всі п’ятеро залицяльників, які з'явилися в співачки, не витримали випробування її тяжкою хворобою.

Читайте також:7 дивовижних речей, які робить з нашим тілом проста щоденна вправа (фото)