Політика
9 лютого 2018
На островах з коханкою: українців вразив скандал за участю депутата (відео)
Скандальним виявився процес розлучення народного депутата Андрія Немировського, котрий узявся публічно з’ясовувати стосунки зі своєю дружиною Тамілою Ульяновою.
news-image

Скандальним виявився процес розлучення народного депутата Андрія Немировського, котрий узявся публічно з’ясовувати стосунки зі своєю дружиною Тамілою Ульяновою. Вона теж мовчати не стала і виклала в мережу компромат на нардепа.

Про це йдеться в сюжеті ТСН, передає «Є!».

Обмінюватися звинуваченнями подружжя вирішило у Facebook. Спершу Немировський оголосив, що подає на розлучення, а потім заявив, що дружина його зрадила і тепер має спокійно і з гідністю відпустити. 

“В моєму житті було два кохання – дружина та моя Україна. Зараз залишилося одне! Я знаю точно, що моя країна мене не зрадить! Бо в мене нічого більше не залишиться… бо в мене нічого більше немає”, – твердить депутат.

Потім слово взяла Таміла, котра супроводила свій допис особистим листуванням Немировського та фотографіями з його новою дівчиною. Ульянова, з якою нардеп був одружений п’ять років і виховував двох дітей, заявила, що чоловік зі своєю пасією бізнес-класом полетів до Домінікани, де відпочиває вже два тижні. І розповіла про його наркотичні експерименти.

Немировський пообіцяв прокоментувати ситуацію, але не раніше 10 лютого – після повернення з Домінікани. А от із його дружиною ТСН вдалося поговорити. 

“Після того, як він почав виставляти пости – брудні, брехливі пости про мене, про те, що я його начебто зрадила, сидячи дома з дітьми, а він у цей час відпочиває на островах із коханкою, я все-таки вирішила йому відповісти в такій формі. Мій Facebook був заблокований – імовірно, ані він, ані його друзі про себе правду слухати не хочуть”, – вважає Ульянова.

Нагадаємо, адвокат Таміла Ульянова оприлюднила подробиці особистого життя її чоловіка – народного депутата України від фракції “Блоку Петра Порошенка” Андрія Немировського, з яким вони перебувають у процесі розлучення.

Читайте також:Ляшко хоче скоротити чисельність депутатів