Суспільство
11 лютого 2018
В Оренбурзькій області Росії 12 лютого оголосять жалобу через катастрофу Ан-148
Уламки повітряного судна виявили в Раменському районі Московської області.
news-image

12 лютого в Оренбурзькій області Росії оголосять жалобу через катастрофу в Підмосков'ї пасажирського літака Ан-148, повідомив агентству ТАСС мер Орська Андрій Одинцов, передає «Є!».

Відповідне розпорядження дав губернатор області Юрій Берг.

За словами Одинцова, зараз розв′язують питання щодо організації процедури впізнання загиблих їхніми родичами.

Журналіст місцевого видання "Урал56.ру" Олеся Колпакова розповіла "Новой газете", що в аеропорту Орська членам сімей жертв катастрофи надають психологічну допомогу. Туди прилетів Берг. Він повідомив, що впізнання тіл відбуватиметься в Москві.

Удалося поспілкуватися з одним юнаком, у літаку летіла його дівчина. Він, звісно, до останнього вірив, що вона жива. В іншої дівчини в літаку був брат. Вона дуже голосно кричала: "Поверніть мені брата!" Родичі, звісно, у дуже поганому стані. Швидка допомога працює в посиленому режимі, усім дають заспокійливе. Ситуація напружена, бо навіть зараз, коли Юрій Берг давав коментарі, одна з жінок намагалася у нього з'ясувати, чи точно всі пасажири літака загинули, чи ні. Усе-таки є ще надія в людей, – зазначила Колпакова.

Агентство ТАСС пише, что російські телеканали НТВ і "Первый канал" через катастрофу знімають з ефіру розважальні програми.

На "Первом канале" не вийде передача "Что? Где? Когда?".