Суспільство
12 лютого 2018
У Міноборони України повідомили, що в санітарних автомобілях «Богдан» усунуть виявлені недоліки
У Міноборони заявили, що створять робочі групи, які напрацюють пропозиції щодо поліпшення санітарних автомобілів "Богдан-2251".
news-image

У санітарних автомобілях "Богдан-2251" усунуть виявлені під час експлуатації недоліки, повідомили 11 лютого у прес-службі Міністерства оборони України, передає «Є!».

Їх виробництво не будуть припиняти.

Слід зазначити, що санітарний автомобіль "Богдан-2251" надходить у війська на заміну застарілим зразкам техніки, які не оновлювалися протягом десятиліть. У цілому даний санітарний автомобіль має багато суттєвих переваг, але є ряд зауважень і недоліків, які будуть виправлені у наступних партіях спільними зусиллями підприємства "Богдан Моторс", Міністерства оборони України, волонтерських і громадських організацій, представники яких входять до складу робочих груп, створених з метою удосконалення технічної, медичної та експлуатаційної складових санітарних автомобілів "Богдан-2251, – зазначили в прес-службі відомства.

У Міноборони додали, що пропозиції щодо усунення виявлених недоліків, напрацьованих спеціально створеними робочими групами, "Богдан Моторс" врахує в процесі виробництва наступних партій санітарних автомобілів для ЗСУ.