Шоумен Антін Мухарський покинув Україну і шукає політичного притулку в одній із країн Європи
За його словами, він вирішив поїхати з України після ухвалення закону про посилення відповідальності неплатникам аліментів.
news-image

Український шоумен та громадський діяч Антін Мухарський виїхав з України і має намір попросити політичного притулку в одній з країни Європи. Про це він у середу, 14 лютого, написав на своїй сторінці у Facebook, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"Якщо ви читаєте ці рядки, це означає, що я вже перетнув державний кордон України і знаходжуся в одній із країн Європи, де, вірогідніше за все, найближчим часом попрошу політичного притулку", - заявив Мухарський.

За його словами, він вирішив поїхати з України після ухвалення закону про посилення відповідальності неплатникам аліментів. Також Мухарський скаржиться, що його зробили "головним злісним аліментником країни". Шоумен запевняє, що немає боргів перед своїми дітьми. Він звинуватив свою другу колишню дружину у тому, що не дає йому бачитися зі своїми дітьми. Також Мухарський каже, що вже чотири роки суд не може розглянути його позов щодо перегляду суми аліментів. Усе це змусило його залишити Україну. 

"Це рішення (поїхати з країни, - ред.) стало абсолютно спонтанним, адже я до останніх хвилин свого перебування в Україні, чекав і вірив у те, що мене почують ті можновладці, до яких я звертався особисто і на яких покладено відповідальність за дотримання законності в цій країні. Я писав відкриті листи представнику президента у Верховній раді Ірині Луценко і міністру юстиції Павлу Петренку, я звертався з офіційними заявами до всіх можливих інституцій, які опікуються дотриманням справедливого судочинства в Україні", - зазначив Мухарський.
Читайте також: Антін Мухарський зіграє роль Степана Бандери у автобіографічній стрічці
Читайте також: Принц Гаррі та Меган Маркл запросили на весілля знаменитого артиста