Суспільство
15 лютого 2018
Викликали поліцію: хлопця, який хотів привітати дівчину з Днем Валентина, прийняли за грабіжника
Юнак готував привітання-сюрприз для своєї коханої.
news-image

У Сумах план хлопця привітати кохану з Днем святого Валентина мало не зруйнували працівники поліції, яким перехожий повідомив про імовірний злочин, передає «Є!» із посиланням на поліцію регіону.

"Близько п’ятої години ранку, чоловік, що поспішав на роботу, і проходив біля багатоповерхівки по вулиці Прокоф’єва, помітив трьох молодиків біля вікна чиєїсь квартири на першому поверсі. Один з них стояв на табуретці, а інші - його підтримували. Подумавши, що якісь злодії намагаються влізти через вікно до чужої квартири, чоловік негайно подзвонив до поліції", - йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронці, швидко прибувши на місце події, за вказаною адресою й справді побачили три чоловічі постаті під темними вікнами. Але про спробу злочину тут навіть не йшлося.

"Просто молодий закоханий сумчанин попрохав двох друзів допомогти оригінально привітати свою дівчину і став прикрашати вікно, за яким у ліжку спала його кохана. Романтик власноруч виготовив орігамі та закріпив на вікні подарунок", - розповіли сумські поліцейські.

Працівники поліції дуже доброзичливо поставилися до придуманого хлопцем романтичного освідчення у коханні і не стали на заваді його планам. Проте й не забули подякувати уважному перехожому за пильність і небайдужість.

Читайте також: Найстарші молодята цього року побрались на Львівщині