Війна
15 лютого 2018
Бойовики 6 разів відкривали вогонь по українських позиціях: загинув один військовослужбовець
На Луганському напрямку сепаратисти неодноразово вели вогонь з мінометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП поблизу Луганського.
news-image

Від початку доби проросійські бойовики шість разів обстрілювали позиції Збройних сил України на Донбасі, заявили у четвер, 15 лютого, у прес-центрі штабу АТО.  За цими даними, внаслідок обстрілів загинув один український військовослужбовець.

Інформує «Є!», з посиланням на Українську правду.

Повідомляється, що на Луганському напрямку сепаратисти неодноразово вели вогонь з мінометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП поблизу Луганського. На Донецькому напрямку зафіксовані обстріли біля Павлополя і Чермалика на Приазов’ї. У цьому ж районі бойовики вели вогонь із озброєння БМП біля Водяного. Окрім того, з мінометів, автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї були обстріляні опорні пункти ЗСУ неподалік Тарамчука. 

Раніше у четвер повідомлялося, що військова прокуратура затримала двох військовослужбовців бригади морської піхоти за підозрою в убивстві чотирьох товаришів по службі в Широкиному Донецької області.

Нагадаємо, з 23 грудня 2017 року на Донбасі було оголошено чергове перемир'я, про яке Тристороння контактна група домовилася у Мінську. Проте режим "тиші" неодноразово порушувався, сторони звинувачували одна одну в обстрілах.

Читайте також: На луганському напрямку противник застосував 120-мм міномети поблизу Троїцького та випустив у цьому районі чотири міни - штаб