Події
15 лютого 2018
Невідомі у камуфляжі знову вдерлися до офісів у «Гулівері»
Про це йдеться у повідомленні АРМА у Facebook.
news-image

Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними злочинним шляхом, повідомило, що до приміщень у "Гулівері" вдерлися невідомі у камуфляжі і вивели їхніх співробітників на вулицю.

Про це йдеться у повідомленні АРМА у Facebook, інформує «Є!», з посиланням на Українську правду.

"Сьогодні, 15.02.2018, вчергове до приміщень Активів на 33 поверсі вдерлися невідомі особи в камуфляжі, на чолі яких виступала особа, яка усім представлялася Чепіжко Оксаною. Силою і погрозами життю представники Управителя і його охоронної фірми були виведені невідомими особами у камуфляжі з вказаних приміщень на вулицю", - розповіли в АРМА.
Пізніше у будівлю "Гулівера" їх вже не впустила охорона торговельно-офісного комплексу.

Крім того, в АРМА розповіли, що його уповноваженим особам постійно надходять погрози їхньому життю і здоров’ю під час кожного візиту до приміщень Активів від озброєних невідомих осіб в камуфляжі.

"Від Управителя Активами постійно надходять повідомлення про те, що кожної ночі невідомі особи, в спеціальному спорядженні, в шоломах і масках, з битками та помповими рушницями, сокирами, застосовуючи вогнегасники та інший невідомий газ, намагалися силою зайти до приміщень Активів", - йдеться у повідомленні.
Читайте також: Труханов добровільно прилетів на суд і тримався впевнено, - експерт
Читайте також: Міністерство охорони здоров'я запустило спрощену реєстрацію медикаментів