Події
16 лютого 2018
В Нью-Йорку у день Святого Валентина машиніст метро зупинив потяг, щоб подарувати коробку цукерок 5-річній дівчинці (фото)
Mашиністом виявився 47-річний Джо Морено, який працює у метро вже 20 років.
news-image

У Нью-Йорку машиніст метро зупинив потяг заради дівчинки, яка протягом 5 місяців щодня махала йому рукою, і подарував їй коробку цукерок. Про це повідомляє NY1, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Від того часу, як п’ятирічна Стелла з Нью-Йорка почала ходити до школи, вона кожного дня приходила з батьком на станцію метро "Лонгвуд авеню", чекала на поїзд № 6, щоб помахати рукою машиністу метро. Коли потяг під’їжджав до станції, дівчинка махала своєму "товаришу", а він – їй у відповідь.

14 лютого не був винятком. Дівчинка з батьком як завжди чекали на поїзд, але цього разу він виїжджав з тунелю дуже повільно. Напевно це через затримку транспорту, припустив батько. Але того дня машиніст не зупинився як завжди, а під’їхав прямо до школярки та її батька, відкривши вікно і простягнувши коробку цукерок у формі сердечка. 

"З Днем святого Валентина! Кожного разу, коли я бачу маленьку дівчинку, яка махає мені рукою, мій день стає кращим", – сказав машиніст п’ятирічній Стеллі.

Mашиністом виявився 47-річний Джо Морено, який працює у метро вже 20 років. Того дня він купував цукерки для своєї дочки і вирішив придбати коробку солодощів для маленької подруги зі станції також. 

Читайте також: В Дніпрі для бійців АТО напекли 10 тисяч млинців (відео)
Читайте також: Стрілянина у школі Флориди: стало відомо, що спонукало стрілка до таких дій (відео)