Світ
19 лютого 2018
Краще б набір для гоління: дружина заклеїла машину чоловіка своїми фото (відео)
Відеоблогер з Британії вирішила поєднати подарунок своєму чоловіку на День закоханих та розіграш.
news-image

До Дня Святого Валентина ця жартівлива англійка влаштувала своєму чоловікові подарунок-розіграш. Такий пранк здатен спокійно сприйняти далеко не кожен. Може це була хитра перевірка його почуттів? Про це пише «Є!» з посиланням на 24 Auto.

Відеоблогер з Британії вирішила поєднати подарунок своєму чоловіку на День закоханих та розіграш. Що вийшло з такого сюрпризу – дивимось на відео.

На кузові чорного кросовера Nissan Qashqai з’явились написи "Я люблю свою дружину", "Посигнальте, якщо ви любите мою дружину", "Щаслива дружина – щасливе життя", "Таааак друууууже" та "Цю машину відстежує моя дружина", виконані з пластикової плівки червоного кольору. А ще з обох боків у задній частині машини розміщені фотоколажі з сімейними знімками самої жартівниці та спільні сімейні світлини. Не забула жінка і про рекламу для свого YouTube-каналу – кілька наліпок Ladbaby.

Сказати, що чоловік зрадів такому сюрпризу, було б щонайменше неправдою. Однак з його реакції зрозуміло, що дружина жартує подібним чином вже не вперше, тож чоловік вкрай стримано проявляє своє обурення.

“Ти жартуєш? Це можна зняти?” – запитує чоловік. “Ні”, крізь сміх відповідає жінка. “Хочеш, щоб я їздив на машині, на якій написано "Посигнальте, якщо ви любите мою дружину" та "Щаслива дружина – щасливе життя", серйозно?” – обурюється він. “Ну, ти не маєш вибору”, – далі сміється вона.

Читайте також:В Нью-Йорку у день Святого Валентина машиніст метро зупинив потяг, щоб подарувати коробку цукерок 5-річній дівчинці (фото)