Резонанс
19 лютого 2018
Суд у справі резонансної харківської ДТП перенесли
На засідання не прийшли троє потерпілих
news-image

Київський райсуд Харкова переніс засідання по суті справи про ДТП на Сумській 18 жовтня 2017 року, де на місці загинули 5 осіб і ще шестеро госпіталізовані. Про це повідомляє Укрінформ, передає «Є!»

Потерпіла у справі - це Ганна Комар з Кременчука Полтавської області - не з'явилася на засідання, оскільки за станом здоров'я не може добратися до суду, і через адвоката попросила забезпечити її участь у суді в режимі відео-конференції із залу Автозаводського райсуду Кременчука Полтавської області. Суддя задовольнив клопотання потерпілої про відеоконференцію і тут же переніс засідання суду на 27 лютого. Звинувачувальний акт не читали.

На засідання також не прийшли потерпілі Ігор Берченко і Оксана Євтєєва (Берченко): вони попередили суд про неявку і попросили розглядати справу за їх відсутності за участю адвоката.

Щодо обвинувачених, то Олена Зайцева і Геннадій Дронов були доставлені до суду. Вони сиділи на лаві підсудних і на питання журналістів не відповідали.

Як повідомлялося, Київський райсуд Харкова продовжив до 7 квітня 2018 року запобіжний захід - арешт без права на заставу - для водія Lexus Зайцевой і водія Volkswagen Touareg  Дронова - учасників ДТП у центрі Харкова 18 жовтня 2017 року, де на місці загинули 5 осіб і ще шестеро госпіталізовані, причому один потерпілий помер у лікарні.