Суспільство
19 лютого 2018
У Гройсмана - новий прес-секретар
З вересня минулого року Василь Рябчук був радником прем'єра.
news-image

Колишній шеф-редактор телеканалу "Еспресо" Василь Рябчук призначений новим прес-секретарем прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, передає «Є!» із посиланням на Інтерфакс.

"На новій роботі в Кабінеті Міністрів України - прес-секретар прем'єр-міністра України", - написав сам В.Рябчук на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

До цього, з вересня минулого року, він був радником В.Гройсмана.

До приходу на роботу в Кабмін В.Рябчук обіймав посаду шеф-редактора телеканалу "Еспресо", раніше працював ще на кількох телеканалах.

Згідно із сайтом Верховної Ради, В.Рябчук є помічником-консультантом на громадських засадах депутата від фракції "Народний фронт", голови парламентського комітету з питань культури і духовності Миколи Княжицького.

За 2017 рік В.Рябчук задекларував 81,6 тис. грн доходів, а члени сім'ї (дружина і теща) - 29,8 тис. грн.

За декларацією в нього є 425 тис. грн і 51 тис. євро готівки і 25,4 тис. грн на рахунках в банках.

У членів сім'ї: $ 22 тис. готівки і 3,9 тис. грн в банках.

В.Рябчк володіє третиною квартири (65,6 кв. м) у Луцьку Волинської області та автомобілем Nissan X-TRAIL 2008 року випуску, право власності на який отримав у 2017 році (вартість не зазначена).

Дружина і теща володіють: 2 квартирами (78,1 і 70,6 кв. м) і нежитловим приміщенням (1,9 кв. м) у Петропавлівській Борщагівці Київської області.

Як повідомлялося, прес-секретарем В.Гройсмана до цього був колишній заступник генерального директора "Національної громадської телерадіокомпанії України" (НГТУ) Олександр Мельничук.

Читайте також: За минулий рік Гройсман оголосив догану лише одному топ-чиновнику