Суспільство
19 лютого 2018
У Харкові п’яні чоловік та жінка кілька днів морили голодом власних онуків: фото
У квартирі разом з парою мешкають двоє дівчаток 4 та 6 років.
news-image

У Харкові чоловік та жінка на 3 дні замкнули у кімнаті своїх онуків і весь цей час не годували їх. Матір дітей більше 2 днів не з’являлась вдома, тож весь цей час діти перебували у квартирі разом з бабусею та дідусем, які зловживають алкоголем.

Про це в Facebook повідомила працівниця поліції Харкова Ляна Теремкова, а також прес-служба поліції міста, передає «Є!».

У поліції зазначили, що 19 лютого наряд поліції виїхав на повідомлення про сварку в родині. Прибувши на виклик, поліцейські з’ясували, що бійку влаштували 60-річні чоловік та жінка, які перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Мої колеги, патрульні поліцейські, приїхали на виклик у Київський район, нібито на бійку! Їм відчинив двері п’янючий Віталій 54-го року народження, а поруч з ним по квартирі бігала гола жінка!, – написала Теремкова.

У поліції зазначили, що у квартирі разом з парою мешкають двоє дівчаток 4 та 6 років, а їх 11-річного братика прихистили у себе сусіди.

Правоохоронці з’ясували, що матів дітей не з’являлась вдома вже 2 дні. Зі слів сусідів, вона постійно залишає дітей на кілька днів з дідусем та бабусею, що зловживають алкоголем та сваряться між собою.

Лікарі, які прибули на виклик поліції, діагностували у дітей задовільний стан здоров’я. Малечу тимчасово помістили до лікарні до моменту встановлення місця перебування їх матері.

Щодо бабусі та дідуся поліцейські склали адміністративні протоколи "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей". Матір дітей також буде притягнуто до відповідальності.