Суспільство
20 лютого 2018
Саакашвілі планують допитати у справі про вбивства на Майдані
Екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі планують допитати/
news-image

Екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі планують допитати у справі за обвинуваченням п'яти колишніх співробітників спецпідрозділу МВС "Беркут" у вбивствах активістів Майдану в лютому 2014 року. Здійснити це хочуть за допомогою відеозв'язку.

З відповідною ініціативою виступив прокурор Генеральної прокуратури Олексій Донськой, передає "Інтерфакс-Україна", передає «Є!».

Питання в тому, що Саакашвілі був допитаний під час досудового розслідування, і питання в тому, що він не просто спростував цю інформацію, він навів такі факти, які вказують на те, що ці події, на які вказують "грузинські актори" просто не могли відбуватися... Ми дуже сподіваємося, що де б Саакашвілі не перебував, вдасться знайти можливість, щоб хоча б в режимі відеоконференції він дав свідчення в суді, – заявив прокурор.

При цьому, за словами Олексія Донського, відсутність можливості провести допит Саакашвілі не зупинить процес розслідування. Попри те, що без Саакашвілі спростувати можливу дезінформацію буде важко, але не неможливо.