Спорт
22 лютого 2018
Біатлоністка Семеренко емоційно прокоментувала рішення тренера
Спортсменка зазначила, що вперше у житті бачить ситуацію, коли кидають за спортивним принципом.
news-image

Українська біатлоністка Валя Семеренко палко "пройшлася" по головному тренеру команди Урошу Велепцю після його рішення стосовно того, хто саме має бігти естафету, інформує «Є!» з посиланням на ТСН.

Вона зазначила, що вперше у житті бачить ситуацію, коли кидають за спортивним принципом.

"Знаєте, вболівальники, в нас не команда, а просто д*па. Не вірте жодному слову, це просто брехня. Тренер навіть збори не провів і не повідомив, чому так кинув мене. Ні Іра, ні Меркушина не потрапляла, всі гонки бігли гірше мене. Так боляче і прикро, коли брешуть тобі в очі.

Навіть Урошу написала, щоб він провів збори і пояснив, що злякався, щоб ми його не побили. Він навіть сам сказав, що злякався. Ось так все коротко, але повірте, тепер я просто не буду мовчати, прикро боляче, як розбивають твою мрію, твою роботу! Все це реально відбувається в збірній, всі мовчать просто.

А взяти Підгрушну, взяти Абрамову, як Урош і Меркушин плескали в долоні, що у них вийшло їх викинути з команди, як було боляче на це все дивитися. А вони раділи! Подивіться, де вони! Коли було таке, при Хвостенко, при Петрової такого не було, щоб так наосліп за спортивним принципом кидали! Якщо вони відбиралися в естафету, могли і нам сказати, я б мас-старт не бігла б, а відбиралися в естафету, - сказала Валя Семеренко під повідомленням Уроша Велепця у facebook.

Читайте також:На Олімпіаді-2018 лижниця не змогла навіть зробити стрибок на змаганнях з лижного фрістайлу

Читайте також:Слухав гімн з рукою на серці: як Олександрові Абраменку вручали золоту медаль (фото)