Суспільство
22 лютого 2018
У Грузії хлопчик з провінції втік у Тбілісі, щоб відвідати зоопарк
Дитину, що блукала вулицями столиці, помітили поліцейські.
news-image

Мрія 10-річного Давида Нозадзе, який втік з невеликого грузинського містечка Хашурі до Тбілісі, щоб відвідати зоопарк, збулася, передає «Є!» із посиланням на Sputnik.

Проте заради своєї мрії хлопчик без дозволу батьків відправився у свою першу подорож. Він на поїзді проїхав відстань у 130 кілометрів, щоб дістатись столиці.

Однак Давид не зміг розрахувати час, і коли він прибув у Тбілісі, вже стемніло. Хлопчик блукав по центру незнайомого міста в пошуках заповітного місця, коли до нього підійшли поліцейські, щоб дізнатися, чому він без батьків в такий пізній час.

Дізнавшись, що хлопчик втік з дому, поліцейські зателефонували його батькам. За Давидом приїхав батько, однак для походу в зоопарк було вже занадто пізно.

Поліцейські вирішили здійснити мрію хлопчика, і вже у четвер привезли його в Тбіліський зоопарк, де екскурсію для нього провів директор Зураб Гуріелідзе.

Крім зоопарку, поліцейські прогулялися з хлопчиком і вулицями Тбілісі. А Тбіліський зоопарк зробив йому подарунок і подарував річний абонемент.