Тищенко з дружиною зворушливо привітали сина з першим днем народження (фото)
Микола Тищенко з дружиною Аллою відзначили перший день народження свого сина Давида.
news-image

Ресторатор Микола Тищенко з дружиною Аллою відзначили перший день народження свого сина Давида. Про це інформує «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Обидва запостили у мережу фото з малюком та написали кілька зворушливих слів.

От тільки Алла ще й згадала, як починався її роман з набагато старшим розлученим Миколою.

"Я часто згадую обставини нашої першої зустрічі, перший діалог, перший твій погляд. Я вся така серйозна, ти дуже обережний... Мені знадобився час, щоб повернути тебе колишнього, щоб навчити тебе довіряти заново... Минуло майже 4 роки", - написала жінка Тищенка.
 
"Від великого кохання народився такий світленький хлопчик - наш Давид. Сьогодні йому рочок. Запитаєте мене, чи вірю я, що у мене вже однорічний син?)) Іноді прошу вщипнути, адже час нещадний", - поділилася Алла.
 
"Спасибі тобі, синку, за те що ти такий! За те, що ти так легко народився, за те, що всі 9 місяців мені було легко з тобою в животику, за те, що зараз ти змушуєш всю нашу велику родину посміхатися. Ми з твоїм татом зробимо все, щоб у тебе було найщасливіше дитинство в нашій любові і турботі", - написала молода матуся.
 
 

Нагадаємо, про народження сина Тищенків стало відомо лише у квітні минулого року. У липні Микола оголосив ім'я малюка та показав його обличчя вперше.

Читайте також:Інтригу розкрито: Притула оприлюднив ім'я нової ведучої, яка замінить Варнаву