Світ
23 лютого 2018
Італійський суд вирішив, що винуватець ДТП заплатить компенсацію і дружині, і коханці чоловіка, який загинув під колесами
39-річний Мірко Рондзані помер наприкінці жовтня 2016 року.
news-image

Суд італійського міста Віченца вирішив, що винуватцю аварії, в якій загинув 39-річний Мірко Рондзані, доведеться відшкодувати моральну шкоду обом жінкам загиблого - і дружині, і коханці, передає «Є!» із посиланням на Quotidiano.net.

10 жовтня 2016 року, переходячи вулицю з коханкою Аріаною Готтардо, Рондзані збила машина. Чоловік помер в лікарні через 16 днів.

У лютому минулого року суд виніс вирок водієві, який винен за смерть Рондзані: один рік у в'язниці, а також оплата судових витрат і моральної компенсації близьким, які постали перед судом.

На додаток до дружини 39-річного італійця, чий позов був негайно прийнятий, 20 лютого цього року запит про компенсацію також був задоволений  для Аріани Готтардо - жінки, яка була із загиблим під час аварії та з яким у неї були тривалі стосунки.

Адвокат вдови просив відхилити цей запит, тому що, попри те, що обидва перебували у тривалому любовному зв'язку, 39-річний чоловік не був розлучений з дружиною.

Позиція адвоката коханки була іншою: жінка стверджувала, що з Рондзані вони планували спільне життя, а також шлюб. Зрештою, суд вирішив, що винуватцю аварії доведеться відшкодувати моральну шкоду і Аріані.

Читайте також: Українець, вдаючи латвійця, хотів в’їхати у Польщу з підробленим паспортом