Події
23 лютого 2018
В Чернівцях водій викинув із маршрутки ветерана АТО
Контролери руху склали на водія протокол за відмову перевозити учасника бойових дій.
news-image

У Чернівцях учасника бойових дій висадили з маршрутки та нагрубіянили при цьому. Ветерани АТО, які втомилися воювати з водіями, пішли шукати захисту в мерію, а потім покликали всіх військових, аби разом кататися у маршрутках, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Показую шоферу посвідчення, шофер агресивний: я вас не повезу. Ну, і він отак за плече, ну і красиво випровадив мене на вулицю", - розповів учасник АТО Микола Віконський.

 Він викликав правоохоронців, разом із якими наздогнав маршрутку вже на кінцевій зупинці. Побачивши свого недавнього пассажира, водій вдався до нових принижень. 

"Так по-хамськи говорить: я вас покладу, атошники, на місце покладу. Покажу, як то має бути. Він навіть інспекторів послав красиво", - розповів ветеран бойових дій.


Контролери руху склали на водія протокол за відмову перевозити учасника бойових дій, той свою провину не заперечував, але підписувати документ не захотів. 

"Він був дуже злий, лихий, і поводив себе неналежним чином. Відмовився від підпису і пояснень", - розповів старший державний інспектор "Укртрансбезпеки" Денис Ключевський.

 Обурений АТОвець розповів про ситуацію в соцмережах, і після цього історія набула чималого розголосу.

Військові вирішили підтримати побратима і пішли шукати правди до міської ради. Мер міста їхні претензії вислухав, але сказав, що вплинути на приватних перевізників складно. 

"Це людський фактор. Владі важко на це впливати, але ще раз усіх перезників попередимо, хай відпрацюють з водіями норми поведінки етичної", - прокоментував ситуацію чернівецькій міський голова Олексій Каспрук.

Із директором фірми перевізника зв’язатися не вдалось – його телефон був поза зоною досяжності. За відмову безкоштовно перевезти учасника АТО водій має заплатити 170 гривень штрафу. Проте звільняти його чи ні – вирішуватиме тільки власник фірми. 

Читайте також: У Донецькій області на блокпості загорівся автобус з пасажирами