Події
24 лютого 2018
Порошенко зазначає, що реформи в Україні проходять надзвичайно швидкими темпами
Раніше Державний департамент США закликав Україну подвоїти зусилля з проведення реформ.
news-image

Темпи економічних реформ, що реалізуються в Україні, насправді вражають. Про це президент України Петро Порошенко написав на свої сторінці у Facebook. 

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

«76 місце в рейтингу Doing business – недостатній результат для України. І ми рішуче рухаємося вперед, аби підвищити позиції нашої країни: про це свідчить і новий закон про податок на виведений капітал, і створення Національного бюро фінансових розслідувань, і закон про заборону "маски-шоу" на підприємствах, і закон про приватизацію, і завершення конкурсу на зв'язок 4-го покоління. Це темпи реформ, які насправді вражають», - зазначив президент.

Як повідомляв УНІАН, раніше Державний департамент США закликав Україну подвоїти зусилля з проведення реформ. 20 лютого прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що українській владі за чотири роки, що минули після Революції гідності, не вдалося забезпечити стійке економічне зростання і кардинально поліпшити якість життя громадян відповідно до потенціалу країни.

Для продовження співпраці України з МВФ країні необхідно провести ряд реформ: забезпечити відповідність пенсійної реформи цілям співробітництва, ухвалити закон про приватизацію, привести тарифи на газ у відповідність до імпортного паритету, створити Антикорупційний суд і забезпечити виконання бюджету на 2018 рік із дефіцитом не більш як 2,5% ВВП. *** Doing Business – це рейтинг легкості ведення бізнесу від Світового банку. Рейтинг охоплює 19 країн.

Читайте також: ГПУ просить у Нідерландів взяти у Саакашвілі зразки голосу