Події
24 лютого 2018
У Львові інспектор «Муніципальної варти» побив пасажира маршрутки
Інцидент стався ввечері 23 лютого.
news-image

У Львові п'яний інспектор комунального підприємства «Муніципальна варта» в маршрутці вдарив пасажира і погрожував іншим людям зброєю.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Інцидент стався ввечері 23 лютого.

У поліцію надійшло повідомлення, що під час руху автобуса в салоні чоловік побив одного з пасажирів і загрожує предметом, схожим на пістолет.

Свідки, запевляють п'яний пасажир вимагав, щоб юнак тримав його сумку, а коли той відмовився, вдарив його.

Поліцейські, які прибули на місце події, затримали чоловіка. Встановлено, що зловмисник вдарив в голову 19-річного пасажира і погрожував присутнім стартовим пістолетом Carrier. Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Стартовий пістолет з патронами вилучено. Потерпілому призначена медична експертиза.

«За некоректну поведінку в громадському транспорті 32-річний працівник ЛКП« Муніципальна варта »відсторонений від роботи. Працівник затриманий. Коли стався інцидент в автобусі, він не перебував на роботі. Зараз йде службове розслідування. У ЛКП «Муніципальна варта» він працював не більше 6 місяців », - повідомили в прес-службі міської ради.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство, що супроводжувалося особливою зухвалістю, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень, - карається позбавленням волі на строк до семи років). 

Читайте також: В Чернівцях водій викинув із маршрутки ветерана АТО