Українська співачка ледь не втопилась під час зйомок кліпу
За сценарієм режисерів, Sonya Kay повинна була пірнути у підфарбовану воду.
news-image

Співачка Sonya Kay, яка є племінницею знаменитої Софії Ротару, ледь не втопилась під час роботи над кліпом до нової пісні "Слухай моє серце".

Інформує «Є!», з посиланням на expres.ua.

Про це повідомляє ТСН. Як розповідає співачка, причиною інциденту став дитячий страх води. Саме через це Sonya Kay ледь не втопилась на знімальному майданчику.

"Справа в тому, що я боюся води з дитинства. Навіть на морі я плаваю тільки там, де відчуваю дно. Вдома у мене немає ванни, тільки душ. А на зніманнях кліпу мені довелося зануритися у ванну з підфарбованою водою і було абсолютно незрозуміло, де там дно", – згадує Sonya Kay.

Співачка занурилась у чималу ванну, більш схожу на басейн. За сценарієм режисерів, Sonya Kay повинна була пірнути у підфарбовану воду. Однак чим більше зірка занурювалась у воду, тим більше її охоплювала паніка, відтак 27-річна дівчина ледь не потонула. 

Було надзвичайно холодно, фарба потрапляла мені у вічі. Раптово руки почали тремтіти, серце шалено закалатало, почалась паніка. Звісно в такому стані я не могла самостійно вилізти з ванної і почала відчувати що мене накриває. Якщо б не моя команда, яка витягла мене із води, я не уявляю чим би все закінчилось, – розповіла Sonya Kay.

Після інциденту режисер кліпу Віктор Скуратовський запропонував співачці відмовитись від цієї сцени. Але Sonya Kay все ж продовжила зйомку, але вже без занурення у воду.

Читайте також: Мережу підірвав знятий у Києві відеокліп корейського гурту (відео)