Події
26 лютого 2018
В аквапарку Києва розповіли свою версію інциденту з дитиною
У співробітників аквапарку - своя версія. Останні запевняють, що хлопчик відбувся легкими подряпинами та переляком через падіння на нього бризковика.
news-image

Мама постраждалої в аквапарку в ТРЦ Dream Town дитини розповіла про те, які травми отримав її син під час спуску з однієї з водних гірок, інформує «Є!» з посиланням на УНІАН.

За її словами, йому наклали 34 шви. У співробітників аквапарку - своя версія. Останні запевняють, що хлопчик відбувся легкими подряпинами та переляком через падіння на нього бризковика. 

"Не дах провалився, а впав бризковик - це така пластмасова стінка по краях гірки. Хлопчик подряпався, нічого серйозного. Сьогодні вже полагодили", - розповів співробітник аквапарку.

Як повідомлялося, 24 лютого в київському аквапарку в ТРЦ Dream Town на дитину впала частина конструкції гірки, якою він з'їжджав. Дитину госпіталізували.

Батько викликав "швидку допомогу", хлопчика відвезли в міську лікарню на Підвисоцького, де йому наклали 34 шви. За словами матері, батьки планують в майбутньому робити дитині пластику лоба.

Читайте також:У київському аквапарку на дитину впала частина гірки, їй наклали 34 шви