Події
27 лютого 2018
Через мороз, у Києві обірвало дроти, які живлять громадський транспорт
Дехто простояв в очікуванні на транспорт більше двох годин.
news-image

Перше випробування 20-градусним морозом у столиці не витримали дроти, що живлять громадський транспорт. Через їхній обрив на одному з київських маршрутів зупинились тролейбуси, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Люди на Подолі були змушені проситися до попутних авто, але далеко не всі водії зупинялися та підбирали пасажирів навіть за гроші. Дехто простояв в очікуванні на транспорт більше двох годин.

"Маршрутки набиті, не зупинилася ні одна. Що це за електрики, що не можуть відремонтувати? Бо біса їх", - нервували люди, котрі не могли дістатися навіть до найближчої станції метро.

Рух трамваїв у тому ж районі заблокувала ДТП. Водії пояснюють, що далеко не всі адаптувалися до морозів і не враховують, що гума на холоді "дубіє", тому гальмівний шлях збільшується.

Вдень сонце прогріло центр столиці до -13, а вечором температура знову почала падати, а до пунктів обігріву потяглися безхатьки та пенсіонери. 

"Ми пенсіонери, сидимо вдома. Проработали по 50 років, а тепер нам дали копійки", - пояснюють Марта Григорівна та Марія Андріянівна, котрі прийшли до соціальних працівників по чай із бутербродами.

З початку зими такі пункти вже відвідали майже тисяча людей – там вони грілися, спілкувалися, одягалися. До пунктів обігріву прості українці приносять не лише старі та непотрібні речі, а й цілком пристойні, котрі зовсім не соромно вдягти й цілком заможній людині.

Читайте також: В'їзд до Києва можуть перекрити у зв'язку із негодою