Події
27 лютого 2018
На Одещині поліцейські побили чоловіка, якому загрожує тепер в'язниця через погрози правоохоронцям
Друзі Сергія викликали швидку та поліцію, медики забрали непритомного потерпілого до лікарні.
news-image

В Одеській області госпіталізували 40-річного чоловіка, котрого раптово побили двоє чоловіків, які виявилися поліцейськими. Це сталося, коли в машині, котрою їхав потерпілий, закінчилося пальне і водій пішов по бензин, а пасажир вийшов покурити, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Поклали на землю, почали бити ногами, куди тільки можна. Один вирішив мене, мов хробака, роздушити – просто став ногою мені на голову і почав топтатися, танцювати на голові. У мене щось луснуло там і я втратив свідомість", - розповів Сергій Граждан.

 Його дружина та друзі, які вискочили з авто на галас, побачили, що Сергія б’ють двоє чоловіків у темному одязі – і про те, що перед ними поліцейські, могли подумати в останню чергу. 

"Цей Бабаєв дістає пістолет і направляє просто на мою дружину та кричить, що я зараз усіх почну стріляти", - каже свідок Олександр Мирза.


Друзі Сергія викликали швидку та поліцію, медики забрали непритомного потерпілого до лікарні.

"Доправлений у вкрай важкому стані, закрита черепно-мозкова травма, дав нам зупинку дихання… Вдалося стабілізувати", - розповів керівник Ананьївської ЦРЛ В’ячеслав Глізнуца.

Аналіз крові, який зробили і копам, і потерпілому показав, що всі чоловіки буди тверезі. Наступного дня Сергію стало гірше, тому медики вирішили перевезти його до обласної лікарні. Проте швидку з потерпілим поліцейські випускати не захотіли.

"Кажуть, не їдьте нікуди, бо будуть ще якісь слідчі заходи", - розповіла дружина потерпілого Олеся Граждан. "Дві години машину не випускали, блокували двоє поліцейських – поки не візьмуть кров, ніхто нікуди не поїде. Всі прийшли, кажуть: уже двічі брали кров", - каже фельдшер Анатолій Лєсота.

В обласній лікарні Сергія одразу прооперували, бо виявилося, що під час побиття йому пошкодили нирку.

"Тупа травма поперекової ділянки, розрив нижнього полюсу лівої нирки. Прооперували, зберегли нирку", - пояснив завідувач відділенням урології Одеської обласної клінічної лікарні Іван Пустовойт.

Тим часом у поліції про факт затримки швидкої дізналися від журналістів. "Ми обов’язково за цим фактом проведемо службове розслідування", - пообіцяв начальник Ананьївського райвідділку Національної поліції Сергій Гавура. 

Читайте також: Ветеран АТО заборгував синам аліментів на 200 тисяч гривень