Суспільство
27 лютого 2018
В українців у березні будуть довгі вихідні
У зв'язку зі святкуванням 8 Березня українці відпочиватимуть чотири дні - по 11 число.
news-image

Українці в суботу, 3 березня, відпрацюють у режимі звичайного дня за п'ятницю, 9 березня. Таке рішення уряд прийняв ще 11 січня своїм розпорядженням про перенесення робочих днів у 2018 році, пише «Є!» з посиланням на УНІАН.

Так, Кабмін вирішив перенести робочий день у зв'язку зі святкуванням 8 Березня-Міжнародного жіночого дня з п'ятниці, 9 березня, на суботу, 3 березня.

Згідно з рішенням, уряд рекомендує керівникам підприємств, установ та організацій для працівників, яким встановлено п'ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями в суботу та неділю, перенести в 2018 році робочі дні: у зв'язку зі святкуванням 8 березня ,Міжнародного жіночого дня, - з п'ятниці, 9 березня, на суботу, 3 березня; у зв'язку з Днем праці - з понеділка, 30 квітня, на суботу, 5 травня; у зв'язку зі святкуванням Дня Конституції України - з п'ятниці, 29 червня, на суботу, 23 червня; у зв'язку з Різдвом Христовим - з понеділка, 24 грудня, на суботу, 22 грудня; також Кабмін пропонує перенести робочий день з понеділка, 31 грудня, на суботу, 29 грудня.

Читайте також:Зустрічаємо весну: 10 простих правил, щоб бути у гарній формі

Читайте також:Синоптик розповів, коли українцям чекати весни