Події
28 лютого 2018
Негода в Україні: десятки сіл залишилися без світла, дороги перекриті (фото)
Особливо уважні зараз в обленерго та тепломережах, адже із-за морозів і сильного вітру можуть бути обриви проводів.
news-image
Зима не залишає Україну. В останній день лютого - траси перекриті, деякі села залишилися без світла. Через сніг та сильний вітер на дорогах утворилися замети. Вантажний транспорт не пускають у великі міста. Про це йдеться в сюжеті ТСН, пише «Є!».
Facebook / Київпастранс

На Харківщині з обмороженнями кінцівок госпіталізовано 40-річного чоловіка. На Донеччині без світла залишилося два десятка сіл. В заметеній снігом Одесі скасували навчання в школах ще на два дні.

 

Facebook / Київпастранс

Одеські школярі отримали додатковий вихідний через негоду, яка накрила регіон у вівторок. Сніг ішов цілий день, а в області подекуди фіксували великі замети.

Майже всю ніч замітало і Київ. Щоб столиця не зупинилися в суцільному ранковому заторі, з п'яти годин ранку в місто не пускають фури. Обмеження буде діяти до 10:00.

Facebook / Київпастранс

На трасах у багатьох регіонах облаштували майданчики для відстою вантажних автомобілів і пункти обігріву. ДСНС і всі комунальні служби перейшли на посилений режим роботи.

Особливо уважні зараз в обленерго та тепломережах, адже із-за морозів і сильного вітру можуть бути обриви проводів, а з-за мороза можуть почати рватися труби.

Читайте також:Україну сьогодні накриють снігопади, у всіх регіонах буде морозно (карта)