Події
1 березня 2018
У Львові затримали водія з рекордною дозою алкоголю в крові (відео)
Від такої кількості випитого можна втратити зір, впасти в кому та навіть померти.
news-image

Львівські патрульні, оформлюючи ДТП, виявили водія, який керував машиною у стані сильного сп'яніння – у його крові виявили майже 5 проміле алкоголю.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Львівської області у Facebook.

Поліцейські, що патрулювали місто, побачили на вулиці Кривчицькій ДТП за участі трьох автомобілів.

"Водій транспортного засобу Audi не виконав вимогу дорожнього знаку "Дати дорогу" та здійснив зіткнення з автомобілем Mitsubishi, який рухався по головній дорозі. Внаслідок зіткнення транспортний засіб Mitsubishi відкинуло на зустрічну смугу, де відбулося ще одне зіткнення з автомобілем Iveco", – йдеться у повідомлені.

Правоохоронці наголосили, що ніхто з учасників події не постраждав. Проте патрульні виявили у водія Audi ознаки сильного алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти перевірку, на що він погодився.

Результат – 4.94 проміле, що є абсолютним рекордом за часів існування патрульної поліції Львівської області. Цей результат в більш ніж 24 рази перевищує допустиму норму. Люди, які стали очевидцями перевірки на стан алкогольного сп’яніння, хотіли здійснити самосуд над винуватцем дорожньо-транспортної події, – розповіли у поліції.

Зазначимо, що від такої кількості випитого можна втратити зір, впасти в кому та навіть померти.

Окрім того, що 35-річний горе-водій був нетверезим, він ще й не мав при собі всіх необхідних документів. За водіння напідпитку порушникові загрожує штраф та позбавлення водійських прав.

Читайте також: У Києві затримали озброєну банду викрадачів елітних авто (фото)