Економіка та бізнес
2 березня 2018
Ігор Ніконов: Республіка - новий проект для активних людей від КАН Девелопмент
KAN Development провела презентацію нового живого кварталу Respublika.
news-image

28 лютого в бізнес-центрі IQ компанія KAN Development провела презентацію свого нового живого кварталу Respublika (www.respublika.kiev.ua), на якій засновник компанії Ігор Ніконов і головний архітектор майстерні ARHIMATIKA Дмитро Васильєв представили громадськості концепцію проекту, передає «Є!»

За словами спікерів, Живий квартал Respublika створений для нового покоління, яке не сидить на місці і живе активним життям.

"Ми створюємо середовище проживання, де люди спілкуються, розвиваються, займаються спортом, вчаться, знайомляться, відривають нове. Все, що необхідно сучасній людині для активної і динамічного життя ми з'єднали в один проект».

За словами, Ігоря Ніконова питання реалізації проекту ЖК Respublika для компанії KAN Development є принциповим.

"Ми завжди доводимо розпочату справу до кінця. Тому, ми раді повідомити, що запускаємо реалізацію проекту і вже в березні стартуємо з продажами ", - повідомив він.
"Мешканцям Respublika не потрібно буде далеко їздити, щоб відвезти дитину в садок або школу, на спортивну секцію, сходити сім'єю на пікнік або відправити посилку поштою. Все це буде під рукою. Однією з головних домінант проекту стане Public центр - місце концентрації відкритих людей: ресторани, кафе, фонтани, дитячий клуб, снігова гірка, івенти - магніт, який об'єднує людей. У ЖК також буде і спеціалізована клініка сімейного лікаря, і широкий спектр вбудованих приміщень, - від зоомагазинів і коворкінгів до відділень банків», - розповів Ігор Ніконов.

Що стосується транспортної інфраструктури, для жителів кварталу буде забезпечений прямий доступ до головних міських автомагістралей, а до станції метро «Теремки» - 4 хвилини пішим ходом. Також зовсім близько знаходиться Аеропорт «Київ».

«Для нас Respublika - це спільнота відкритих людей. Відкритих до нового, активних, енергійних, що розвиваються. За 18 років наші клієнти нас багато чому навчили, і це не дає нам можливості стояти на місці. Ми розвиваємося і рухаємося вперед разом з ними. Всі наші проекти стають landmarks для Києва: «Оушен плаза», «Паркове місто», «Комфорт таун», «Тетріс хол», IQ бізнес-центр і багато інших, ми впевнені, що і Respublika не стане винятком. Ми даємо нове дихання старим районам - благоустроюємо і перетворюємо території, що є сусідами з нашими проектами; піднімаємо рівень безпеки; піднімаємо статус районів і вартість житла в існуючих будинках в середньому на 25% », - повідомив Ігор Ніконов.

KAN Development (КАН Девелопмент) - девелоперська компанія, яка очолює групу підприємств-партнерів, що беруть участь в реалізації проектів нерухомості різних масштабів і рівнів складності. Спільно зі своїми партнерами компанія розвиває одночасно понад 15 проектів, що знаходяться на різних стадіях реалізації.

Проектна група ARCHIMATIKA була заснована в 2005 році архітекторами Дмитром Васильєвим і Олександром Поповим. За час роботи компанії було запроектовано об'єктів архітектури загальною площею понад 2,5 мільйона квадратних метрів.